GA-78LMT-S2P VIDEO DRIVER DOWNLOAD

I had that same problem from a ti. As an experiment, I decided to try plugging the video cable into the motherboard, setting the Init Display First field to the IGPU, re-installing the add-in card, then starting up the system and Oct 8, 2. After swapping back to the , neither is working. Theoretically, it is failing at a much lower level than the device drivers, which is why I was leaning in the direction of hardware incompatibility. The only conclusion that I can come to is that this motherboard and that video card are simply incompatible for whatever reason.

Uploader: Kajirg
Date Added: 5 June 2016
File Size: 51.71 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 91077
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Oct 8, 2.

GALMT-S2P (rev. ) | Motherboard – GIGABYTE U.S.A.

JoronaOct 8, Regardless of this setting, I ha-78lmt-s2p always get a ga-7l8mt-s2p when booting without the add-in video card. Oct 9, 9. I think I will just try to snag a different video card for this machine at some point in the future and run on the integrated for now.

  ERGO 5189 KEYBOARD DRIVER

The only conclusion that I can come to is that this motherboard and that video card are simply incompatible for whatever reason. Intel Architecture Day.

I’m gonna sound like an asshole, but I gotta say it. Video card drivers installed? BroHamBoneOct 8, Just to make vidwo I didn’t accidentally fry the somehow, I tested it on another system and it worked fine. MrCaffeineXOct 8, The only other PCIe slot on-board is a 1x slot and I don’t have the ribbon cable to convert from the card down to the 1x slot for troubleshooting purposes.

Forums Search Forums Recent Posts. Oct 8, 8. Are you moving the video cable from the mobo to the vkdeo card?

After swapping back to theneither is working. Have you cleared the bios on the mobo? Try a Different pciE slot? There was no display from either video output. Hellbent88Oct 8, Oct 8, 5.

The system still had no display with the add-in video card, but worked fine without it. As an experiment, I decided to try plugging the video cable into the motherboard, setting the Init Display First field to the IGPU, re-installing the add-in card, then starting up the system and MrCaffeineXOct 9, Yes, my password is: Your name ga-78lmy-s2p email address: Do you videk another video card you could try?

  CANON CANOSCAN FB 630UI DRIVER DOWNLOAD

Most recent BIOS version? I know in the past there have occasionally been issues with video cards not agreeing with motherboards. Do you already have an account? Oct 8, 6.

No display with add-in video card

Without the video card installed, everything works fine. Oct 8, 4. I had that same problem from a ti. It worked in all computers except one. Oct 8, 3.